Συχνές Ερωτήσεις

-Τι είναι τα Escape Rooms;

Τα escape rooms (ή δωμάτια απόδρασης) είναι ένα ζωντανό διαδραστικό παιχνίδι σκέψης και δράσης. Καλείστε να πρωταγωνιστήσετε σε μια περιπέτεια και να γίνετε μέρος μιας ιστορίας. Θα βρεθείτε κλειδωμένοι σε έναν θεματικό χώρο και θα πρέπει να βρείτε τρόπο να αποδράσετε και να ανακαλύψετε την ιστορία, ή όποια άλλη αποστολή σας ανατεθεί! Αυτό θα το καταφέρετε λύνοντας μια σειρά από γρίφους και περνώντας διάφορες δοκιμασίες!

-Γιατί να επιλέξετε αυτόν τον τρόπο διασκέδασης;

Έχετε αναρωτηθεί πως θα ήταν να ήσασταν οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης σας ταινίας/μυθιστορήματος τρόμου/περιπέτειας/φαντασίας; Να καθορίζετε την πλοκή της και να λύσετε εσείς το μυστήριο; Για αυτό!

-Πώς κάνω κράτηση;

Μπορείτε να επιλέξετε την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε το δωμάτιο της επιλογής σας από το σύστημα κρατήσεων στη σελίδα του κάθε δωματίου, ή εναλλακτικά να καλέσετε στην κάθε εταιρεία και να κάνετε την κράτησή σας τηλεφωνικά.

-Τι είναι το Live Acting;

Το Live Acting αναφέρεται στην παρουσία ηθοποιών στο δωμάτιο. Συνήθως είναι εκεί για να κάνουν τη ζωή σας δύσκολη, αλλά όχι απαραίτητα!

-Τι γίνεται αν κερδίσω/χάσω;

Αν καταφέρετε και φέρετε εις πέρας την αποστολή σας, κερδίζετε την χαρά της απόδρασης και το ότι ζήσατε το 100% της περιπέτειάς σας. Αν πάλι δεν τα καταφέρετε, δεν θα γίνει κάτι. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα, βέβαια, να μείνετε κλειδωμένοι για πάντα. Αλλά και πάλι...

-Ποιος είναι ο ιδανικός αριθμός ατόμων;

Κάθε δωμάτιο έχει συγκεκριμένο αριθμό ατόμων, ο οποίος αναγράφεται στην σελίδα του κάθε δωμάτιου. Η παρέα σας δε μπορεί να απαρτίζεται από λιγότερα ή περισσότερα άτομα. Ο αριθμός αυτός υπολογίζεται με βάση το μέγεθος αλλά και με τους γρίφους/tasks του κάθε δωματίου και έχει μελετηθεί έτσι ώστε να περνάτε εσείς όσο πιο καλά γίνεται. Αν η ομάδα σας διαφέρει από τον αριθμό που ζητείται σε κάθε δωμάτιο απευθυνθείτε στην κάθε εταιρεία για να σας καθοδηγήσει.

-Πόση ώρα πριν πρέπει να είμαι στον χώρο;

Ο ιδανικό χρόνος είναι 10 λεπτά πριν την ώρα της κράτησης σας, αλλά ενδέχεται να διαφέρει ανά δωμάτιο. Ανατρέξτε στις οδηγίες του κάθε δωματίου/εταιρείας για περισσότερες λεπτομέρειες.

-Τι πρέπει να φοράω;

Ρούχα που θα σας επιτρέπουν να κινείστε ελεύθερα. Προτείνουμε χαμηλά παπούτσια και άνετα ρούχα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει...

-Εκδηλώσεις/party;

Αρκετές από τις εταιρείες μπορούν να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις και party παντός τύπου. Από γενέθλια, προτάσεις γάμου, εταιρικό team building ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να έχετε στο μυαλό σας! Το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε το δωμάτιο που σας ενδιαφέρει και στη συνέχεια να επικοινωνήσετε με την αντίστοιχα εταιρεία για λεπτόμερειες.

-Έχω κι άλλες απορίες. Να τις πω;

Φυσικά! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την εταιρεία στην οποία αφορά η ερώτηση.